joi, 19 martie 2015

Hidrant subteran dn 80 pret

ML la cel mai bun pret de la Constal. Livrare rapida oriunde in tara! Preţ cu TVA ( ): 72lei. Rosting Model: HSSStoc: În Stoc. DN la care sunt iesiri tip B culoare ROSU SAU ALBASTRU.


Categorii: ECHIPAMENTE ANTIINCENDIU. Pret (cu TVA): 89lei 71lei. Reduceri, promotii, oferte speciale la Echipament PSI . STINGATOARE PORTATIVE cu pulbere TIP P ( pret fara tva) ACCESORII PSI. Cutie protectie hidrant DN - DN. Imaginile au caracter informational.


Disponibilitate: Stoc Epuizat. Prin prezenta solicităm oferta de preţ in vederea achiziționării următoarelor: Nr. Se utilizeaza la retelele de apa potabila si industriala. Montajul se face in pozitie verticala, pe tevi orizontale, ingropate.


Adancimea de ingropare m. DETECTOR CURGERE APA SI SEMNALARE ZONA INCENDIU DN. Hidrant subteran Dn (echipat cu cot cu picior). HIDRANT SUBTERAN DE INCENDIU AVINO D: 80. Intra pe site-ul Romstal si vezi si alte produse . Cheia hidrant se foloseste pentru actionarea hidrantului subteran ce se monteaza pe retelele de.


Sens în care vă invită să depuneţi oferta dumneavoastră de preţ până la data de. La deschiderea completa a acelui hidrant suprateran portativ , elibereaza o sectiune de trecere egala cu sectiunea scaunului ventilului. B, cu ieşiri tip „B - buc;. Gefil SA comercializeaza toata gama de hidranti la cele ma bune preturi.


Cutia protecţie hidrant se utilizeaza in vederea protejarii hidrantului subteran si este îngropata pana la. Cot cu picior si flanse pentru hidrant subteran DN. Manusi antitermice din Kevlar. Stingatoare cu spuma tip SM3- 1kg.


Gasesti probabil cel mai bun pret la hidrant subteran cu Afacerist. Compara preturi si gaseste oferta cea mai buna pentru hidrant subteran. Variante disponibile: Varianta, UM, Pret unitar(fara TVA).


PRET incepand de la Lei. Teava PEHD pentru apa potabila PE…. Aflati informatii despre pret si disponibilitate pentru Hidranti exteriori pe site.


Acestia pot avea diamentrul de respectiv 1mm, pot avea una sau iesiri tip. Hidranti subterani - Se monteaza subteran pe conducta magistrala, facilitand .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare