luni, 16 martie 2015

Schimbator de caldura viessmann vitopend 100

Livrare prompta in toata tara. Denumire originala produs : ABGASWARMETAUSCHER 85 . Spalare schimbator secundar. Re: schimbator in placi Vitopend 1. Ideeea este ca nu stim sigur daca am pus schimbatorul de caldura corect, fiind dreptunghiular se poate . CHEDER DE ETANSARE VITOPEND , solicita pret.


Produse recomandate compatibile cu produsul vizualizat. SCHIMBATOR DE CALDURA IN PLACI PT. Centrala are schimbatoare de caldura : un schimbator de caldura in placi . Schimbător de căldură în plăci. Vitopend 1-W este livrat sub formă de cazan pentru încălzire şi preparare de apă caldă menajeră, pe gaz, cu schimbător de căldură în . Vitopend are schimbatorul de caldura in placi, Buderus are tub in tub.


Viessmann Vitopend 1-W si Buderus Logamax . Număr circuite: circuite, schimbator de caldura bitermic. Preparare acm, schimbator secundar in placi. Electrozi de aprindere si ionizare Vitopend 1WH1D.


Centrală termică murală in condensație cu schimbător de căldură Inox-Radial din oțel inoxidabil,. CENTRALA TERMICA VIESSMANN VITOPEND 1, 24Kw, Tiraj fortat. Dezincrustarea unui schimbător de caldura bitermic, verificarea vasului de.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare