miercuri, 8 aprilie 2015

Anemostate patrate

Aveti nevoie de anemostate patrate ? Descopera oferta de anemostate de la Intax. Comanda online anemostate patrate cu distribuire aer in directii fabricate din aluminiu special extrudat. Preturi promotionale pentru anemostat 600x600.


Amenajeaza-ti casa dupa cum ti-ai dorit mereu. Anemostat TANGRA TBPNO 600x600. Alte anunturi din care sa alegi. Adaptoare anemostate patrate.


Pot fi montate pe perete, pe tavane şi în plafoane false . Mitsubishi Electric Zubadan,pompe de caldura, VRF VRV,monosplit,multisplit. Acest produs este special destinat utilizarii in. Se preteaza a fi montate in . Pentru introducerea şi evacuarea aerului din sistemele de ventilaţie şi de aer condiţionat.


Pătrate , pentru montaj în plafon casetat. Asiguram GRATUIT consultanta in domeniile de activitate precizate anterior. Instalatii electrice: Petrom V, Tornado Sistems, Rohe Romania. Posibilitate lungimi continue. Difuzoare plafoniere directionale PATRATE.


Cele mai des intalnite sunt anemostatele patrate cu difuzie in directii ce se pot . Vand anemostate patrate difuzie directii tavan casetat- 22buc, anemostate circulare diametru tubulatura : 31buc x 155mm, 11buc x195mm, grila aspiratie . Ele sunt realizate din aluminiu şi sunt vopsite în câmp . Au atasate racorduri circulare din tabla galvanizata cu diametru 2mm. ELMA Trading Company - Servicii si productie in domeniul instalatiilor de climatizare, ventilare, incalzire si electrice, destinate cladirilor rezidentiale, comerciale, . D sunt arzatoare monobloc cu aer insuflat, cu emisii poluante reduse, in doua trepte de functionare. Registre de reglaj pentru grile și anemostate.


Descriere: Arzatoarele pe combustibil gazos VG 01.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare