vineri, 15 mai 2015

Sigilii termocontractibile

Nivel de securitate: Înaltă Securitate. Oferta sigiliu stoc - plastic. SIGILII TERMOCONTRACTIBILE.


Sigiliile termocontractibile sunt realizate pentru sigilarea diferitilor recipienti ( butelii de aragaz si pentru uz industrial, sticle si borcane etc.). Construit din PVC termocontractibil , acest sigiliu poate fi folosit pentru toate aplicaţiile ce implică sigilarea unor orificii şi evidențiaza astfel dacă produsul a fost . Comercializeaza sigilii termocontractibile , filtre de aer, filtre de combustibil, filtre de ulei, filtre industriale si speciale. Ghid si catalog cu produse din domeniul alimentelor si produse alimentare. Tuburile termocontractibile DWFR (Dual Wall Flame Retardant) rezistente la.


Este pretabil pentru sigilare şi protecţie a conexiunilor de tip . Dopuri de Butelie, Garnituri etansare, Sigilii termocontractibile si Etichete de prezentare. Utilaje agricole si industriale Utilaje industriale si de constructii. Capsule termocontractibile din PVC pentru capisonarea sticlelor, diverse culori. Folia PVC Termocontractibila este materia prima utilizata in fabricarea etichetelor. Masina ambalat cu folie termocontractibila.


Echipamentul ambaleaza produse cu diverse . Ca o completare a activitatii de tipar de siguranta, producem si comercializam sigilii de securitate,. Folie termocontractibila cu rezistenţa mecanică superioară şi transparenţă oferind produselor securitate, integritate şi prezentarea atractivă, aplicabilă în . Activitate firma: sigilii termocontractibile - securizare . Rezistenta de sigilare sau cutitul este acea componenta care taie folia pentru masinile de ambalat in folie termo. Aparate de ambalat cu folie termocontractibila : Aparate de sigilat folie.


Sigilare pe o singura latura a foliei semipantalon . Evenimentul a reunit furnizorii de materiale si echipamente, proiectanti, prestatori de servicii si executanti. Scopul principal al evenimentului a fost cresterea . Dovada sigilarii produsului se realizeaza prin sigiliu termocontractibil tip folie, prin sigiliu folie aluminiu aplicat pe orificiul tubului sau prin sigiliu exterior. Puteti obtine cel mai bun pret pentru folie termocontractibila prin intermediul. PET;PP) ,banda otel sau banda textila, folosind sigilii si accesorii.


Aplicatoare de etichete termocontractibile “Sleevit Drape”. COMBITECH mașină de ambalat cu folie termocontractibilă. Procedura de ambalare este alcătuită dintr-o fază de sigilare la cald și una de contracție a foliei. Pungi cu strat de bariera din. Garnitura de sigilare este presata pe bara de sigilare cu presiune foarte mare.


Sigiliile pentru butelii sunt capsule termocontractibile realizate intr-o maniera flexibila, cu posibilitatea personalizarii lor cu logo-ul clientului. Folii termocontractibile folosite la ambalarea oricărei combinaţii de cutii de carton , tuburi plastic, etc. Utilizare: Folie termocontractibilă pentru ambalare de export, transport cu gabarit depășit, depozitare exterioară. Nu necesită ladă, asigură protecție UV.


Masini automate si manuale care utilizeaza filme termocontractibile si care permit obtinerea unui pachet de calitate fara pliuri dupa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare