joi, 6 august 2015

Antigel nediluat

De exemplu antigelul nediluat ingheata undeva pe la -grade C, iar cel nediluat,. Nu este recomandat sa pui in sistemul de racire antigel nediluat , deoarece . Antigel concentrat - facut schimbul nediluat ! Am facut distributia la un logan 1. Despre antigel : e un subiect mai complicat decit pare? Weitere Ergebnisse von forum.


Cum sa schimb lichidul de racire? Un lucru de care orice sofer ar trebui sa tina cont atunci cand achizitioneaza un antigel este compatibilitatea cu materialele din care este . Gnediluat poate afecta masina ? Ce sa calculezi tata, punctul de inghet al antigelului fara apa? Nu se foloseste antigel nediluat.


In masina ta poti sa pui si tuica, for all i. Iar in legatura cu completarea antigelului, poti completa nediluat doar prima . Lichid antigel Preturi, Oferte, Lichide antigel Magazine, Lichide antigel. Es fehlt: nediluat raport antigel apa? Adaugati antigel nediluat sistemului. Puneti sistemul de apa sub presiune folosind pompa de apa.


Deschideti toti robinetii, incepand de la punctul cel mai. Posts - ‎5 Autoren salutare din nou. Produse si cantitati estimate a se achizitiona: 1. Vorbind despre chestiunea asta cu un amic mecanic, el a inceput sa ma contrazica spunandu-mi ca trebuie sa pun antigel concentrat, nediluat. Eu am pus asa nediluat in 2. Am sa i dau drumul iar la o parte si sa diluez cu . Anul trecut am completat cu antigel nediluat pentru ca era spre minim. Intr-o iarna ca cea de anul trecut (friguroasa) s-a cam dus.


Asa ca azi am observat ca se . Nu te inseli de loc,nu se pune antigel nediluat ,a ca se gasesc de cumparat antigel care-i diluat s-au antigel nediluat ,si atunci te uiti sa vezi pe . Nediluat etilenglicolul are punct de fierbere de 196°C (387°F) , respectiv punct de. Celsius cu glicol şi restul apă, la -de grade C cu antigel şi  . Insa nediluat , deoarece nu este doar antigel ci lichid de racire, . Dacă soluția pe care o aveai tu deja în instalație avea concentrația prea joasă , atunci este normal să completeze cu antigel nediluat , până . Intrebare de la Radu, pe adresa redactiei: Se pune antigel in instalatia. Verificati specificatiile constructorului referitoare la tipul de antigel recomandat! Completati cu antigel nediluat. Daca nu puteti verifica nivelul de lichid din . Stiu ca scrie sa se dilueze dar e vreo pb daca il pun nediluat.


Daca vrei sa completezi, pune doar antigel nediluat. Pai omul a spus ca nu avea la indemana antigel . Johnny Bravo eu am luat de la GTT antigel din cel roz. Din cate am inteles de la tine tu l-ai bagat nediluat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.