luni, 7 septembrie 2015

Incalzitor instant delimano

Infiintata in 199 firma noastra efectueaza reparatii si intretinere aparate de aer conditionat , curatari cu agenti antibacteria, inlocuiri . Zilele caniculare se apropie, spre bucuria firmelor care comercializează aparate de aer condiţionat şi care ştiu că le vor creşte de zeci de ori . Service Reparatii Aer - Conditionat Ploiesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Service aer conditionat Ploiesti - Service Reparatii Ploiesti. Produse aer conditionat second - hand. Firma noastra va ofera garantie, post - garantie si montaj ! Pentru o camera obisnuita de pana la de metri patrati, specialistii recomanda sa cumparati aparate de aer conditionat de peste 9. Vrei un aparat de aer conditionat portabil sau unul fix?


Gasesti toate aceste produse si multe altele din gama de climatizare de pe Carrefour. Căută-ți locul de muncă: Instalator- aer - conditionat în Ploieşti. Firma instalatii angajeaza buldoexcavatorist.


Angajam manipulant buldoexcavator. Aer conditionat in Ploiesti. SC DYMKO TECHNOLOGIES SRL : Bucuresti, Ploiesti , Cluj, Timisoara, Constanta, Iasi, Arad si restul tarii, Cabluri si covorase . Intra pe site si vezi ce oferte ti-am pregatit.


Montaj si service aparate aer conditionat , instalatii termice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare