luni, 1 februarie 2016

Descriere apartament

Descriere apartamentelor de vanzare. Find the best offers for Properties. Dotări şi finisaje apartamentelor. Intra pe site si vezi anunturile cu apartamente de vanzare direct de la proprietari. Vezi anunturi si gaseste-ti apartamentul visurilor tale.


Va propunem spre achizitie apartament cu o camera, decomandat, situat in cartierul Copou, intr-un imobil construit in . Un apartament face parte dintr-un complex de apartamente care împreună formează blocul de . Apartamentul este o unitate de locuit din cadrul unei clădiri. Pe langa acestea gasesti si apartamente de inchiriere, case, terenuri, . Inchiriez in regim hotelier apartament cu camere. O alta categorie de spatii de cazare destinate familiilor este reprezentata de apartamentele Junior. Acestea sunt ideale pentru un sejur de poveste la . White Mountain Property ofera spre vanzare un apartament spatios cu doua camere situat intr-un complex rezidential nou din zona . Ele sunt complet mobilate și disponibil pentru sejurul pe . Modelul de apartament camere - 55. Homeward Imobiliare va propune spre inchiriere un apartament cu camere, mp, cartierul Borhanci.


Klar Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu camere in zona centrala, la 1de metri de NTT Data. CAPITAL MULTIVISION - prima agentie exclusiv rezidentiala din Cluj-Napoca va ofera spre vanzare un apartament cu camere, finisat . Domina Imobiliare va prezinta cea mai completa gama de apartamente de vanzare. Vanzari apartamente la cele mai avantajoase preturi.


Un astfel de apartament este complet decomandat. Anunturi online cu apartamente cu patru camere de vanzare. In apartament este masina de spalat, incalzire autonoma, cuptor cu microunde, . Oferind un confort ridicat si facilitati multiple, . Optiune de cautare anunturi. In weekend(vineri-sambata si duminica) pretul apartamentului de stele este de 149 . Camera mobilata modern, in culori calde, ce respira confort si prospetime. Accesul in camera este controlat electronic, la fel ca si . APARTAMENT CAMERA SEMIFINISAT CLUJ NAPOCA.


Va propunem spre vanzare un apartament cu camere, semidecomandat, bucatarie inchisa, situat in zona Bucium - Granit, intr-un bloc . Comision pentru cumparator. Proiect certificat ECO Habitat, camere Copou Loc de parcare suprateran inclus. Poti adauga anunt video gratuit.


Zoom Imobiliare va ofera spre inchiriere un apartament cu camera, in zona strazii Aurel Vlaicu. Vanzare apartament camera in Manastur zona strazii Negoiu. Zimmer, camera, die Zimmer, camerele. Apartment, apartamentul , die Apartments, apartamentele. Esszimmer, sufrageria, die Esszimmer . Citeste informatiile care te intereseaza!


Astăzi ne-am gândit să abordăm o temă destul de simplă pentru piața de imobiliare, despre care am primit însă de-a lungul timpului foarte . Spre chirie apartament cu odăi, etajul din se află la intersecția străzilor Pușkin și strada Romană, în apropiere de BCR Chișinău. Situat în apropiere de Coresi Mall, la 1m de Bulevardul Decembrie, intr-o zona de case, foarte linistita, ansamblul va cuprinde 2 .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare