luni, 7 martie 2016

Pompa recirculare grundfos 25 60

Comparati preturile magazinelor online la Pompe de circulatie Grundfos gasiti cel mai mic. Pompe De Circulare ieftine si bune de la profesionisti. Beneficiezi de pachete post. Avantajele noii pompe Grunfos Alpha2: Reducerea cheltuielilor. Combinatia dintre convertizorul de . Pompele se caracterizeaza prin: -Inele radiante ceramice -Inele de trecere din carbon -Carcasa rotor , armatura inel si rotor din otel inoxidabil -Rotor din material . ALPHAeste membrul mai cel mai recent şi mai inovator al familiei Grundfos de pompe de circulație de înaltă . Controller pentru pompă de recirculare PC11.


Pompă de circulație Grundfos Alpha 2L - 60. Daca se foloseste o pompa cu rotor ume de exemplu Grundfos Alpha sau Wilo Yonos. Cumpara pompa recirculare grundfos online.


Livrare prompta in toata tara. Inaltimea maxima de pompare: m. Pompele de recirculare MAGNAsunt destinate sunt destinate vehiculării lichidelor în sisteme de încălzire cu debite variabile unde este de dorit. Putere pompa de circulatie: 5-W Curent maxim . Recirculare apa calda menajera. Pompele MAGNA constituie o gama larga de pompe de circula?


Pompa Grundfos UPS - -180. Categorie: Pompe de recirculare pentru instalatii termice. Stocuri si livrari rapide de la producator.


Diametru conectare: tol - compatibilitate directa la inversarea sensului- cap de pompa compact - fisa cablului . Intra pe site-ul Romstal si vezi si alte produse din aceeasi categorie. POMPA Electronice Grundfos - 180. Pompele de circulație OHI sunt concepute pentru a circula în circuitele mici și mijlocii pentru încălzire centrală sau sisteme solare. Recomandari, Preț crescător.


Liquid temperature during operation: °C. Grundfos UPS -si UPS - este o pompa de circulatie ce ofera o serie de avantaje: 1) Economii de energie - Motor de inalta eficienta 2) .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare