miercuri, 11 mai 2016

Motorina aditivata

Indiferent ca e normala sau . Aditivare motorina pentru iarna 18 Posts 18. Ce tip de motorina sa folosesc. E buna motorina mai scumpa ( aditivata ) pentru Logan? Motorina aditivata sau aditivi?


Posts - ‎14 Autoren De cand am masina (aprox luni) bag motorina normala (standard de la petrom). Nu am bagat niciodata motorina aditivata sau aditivi in . Iarna,in schimb,pun numai motorina aditivata. Pornirea este mult mai buna dimineata,masina trage foarte bine iar consumul parca se aproprie . Toate alimentarile au fost cu motorina normala. La alimentarea cu motorina aditivata (de iarna) de la oricare dintre cei mentionati mai sus, . Filtru De Particule - Page - Tehnic 25 Posts 15. Adaugare ulei 2T in motorina - - TDi Forum 25 Posts 4. Dieselisti, folositi aditiv iarna in motorina sau nu.


Weitere Ergebnisse von vwforum. Tu unde alimentezi cu carburant? Probleme tehnice Auto - Forum. Aditivii pentru motorină din carburanţii Ecto Super Diesel, varianta de motorină aditivată din staţiile LUKOIL conduc la o economie de carburant . Pina in prezent nu am avut nici o problema = total ,din experienta mea am observat ca iarna cu motorina aditivata de la OMW sau MOL . Efix -ul este aditivata si arderea este mai rapida si mai intensa, . Am alimentat mult timp cu motorină de la Rompetrol dar parcă Mol Evo.


E iarna si temperaturile au scazut. Esti invadat de reclame care vorbesc despre carburanti speciali, mai exact motorina aditivata , pentru a nu . Gaseste cel mai mic pret la motorina , benzina, GPL sau AdBlue din localitatea sau judetul tau. Preturile din peste 8de statii ART, OMV, Petrom, Rompetrol si.


Am si un diesel la care bag motorina mai scumpa, aia aditivata , OMV Maxx parca se numeste. Se simte diferenta de putere intre motorina. Adica o motorina mai aditivata care iti va pastra internele curate. Asta nu inseamna ca, din cand in can nu trebuie sa scoti masina si sa-i dai . Este motorina aditivata de iarna daunatoare motoarelor cu injectie directa?


Conform germanilor de la TUV in sezonul rece toti cei care . Alimentez numai de la Petrom cu Top euro diesel( aditivata ). Am spus doar ca motorina aditivata este mai buna ca motorina standard. Din ce am auzit la noi motorina e de proasta calitate, de asta alimentez de la OMV , MaxMotion, care e aditivata. Pot avea probleme daca alimentez . Posts about motorina aditivata written by Calin Diaconu. De unde alimentam, cu ce fel de motorina, trebuie adaugati aditivi pe timp. Iarna apare motorina aditivata , garantata, zic ei, pana la -15C.


In principiu la un motor Euro ar trebui sa ii bagi motorina Euro 3. In opinia mea e indicat sa folosesti combustibilul recomandat de producatorul masinii. O benzina cu o cifra octanica mai mare, decat cea . Temperatura limita de filtrabilitate (iarna): -30. PREMIUM Diesel OMV -euro 5. Este o motorina cu un continut de max.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare