luni, 1 august 2016

O ring aer conditionat

Oferte pentru o ring aer conditionat la preţuri imbatabile doar pe PieseAuto. Cumpără o ring aer conditionat de la unul din magazinele noastre. Set o- ringuri clima pentru instalatia de aer conditionat si inele de siguranta , 1buc.


Set o-ringuri clima pentru instalatia de aer conditionat , 2buc. Colectie Garnituri O - Ring Aer Conditionat Logan Originale Dacia-Renault. Contine set de garnituri tip O-Ring,pentru instalati de Aer Conditionat Logan.

Set garnituri o - ring sistem climatizare aer conditionat auto. Catalog Auto Instalatie aer conditionat. Trusa O-ringuri green HNBR 360buc. Descriere: O ring conducta aer conditionat marime 11. Descărcați echipamente pentru.


Producator: Ford Motor Company. Accesorii și unelte de aer condiționat . Vezi cu ce model se potriveste. SET ORING AER CONDITIONAT ETC.

Reparatii aer conditionat auto si incarcare freon. O - ring etansare calorifer Opel Astra G. Pierderile in zonele de etansare , sunt . Sa va explic: acum ca e vara tot omul vrea aer conditionat asa ca am fost pe. Atentie: Imaginile produselor afisate pe acest site sunt cu titlu de prezentare! Sonda NTC legatura pe o ring. Pentru conducte de aer conditionat , de combustibil, de aer si ulei.


Compact si cu roti rezistente pentru o mobilitate buna. Diametru exterior: 2mm. Grosime: mm Oring conducta aer conditionat Opel. Oring (garnitura) compresor aer conditionat Opel.


Detalii: Set o - ring pentru aerul conditionat 4bucati in dimensiuni diferite. Informații despre stoc: 45lei. Romstal iti pune la dispozitie o gama larga de Aer conditionat habitat la cele mai bune preturi. Intra pe site si vezi ce oferte ti-am pregatit.


Oring aer conditionat diverse dimensiuni. Colectie conducte aer conditionat de vânzare la cel mai bun preț în Bazarul. Cuprinde o bază de date cu toate modelele uzuale aflate pe piaţa din.

Red Ring Aer Conditionat Timisoara, Timișoara, Romania. Suntem specializați și autorizați în reparațiile sistemelor de aer condiționat auto. Cele mai des intalnite pierderi freon sunt ori pe la imbinari conducte,unde ai niste O - ring -uri specifice,imbinari conducte compresor,dri-er .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare