joi, 1 septembrie 2016

Baterii sanitare retro

Hotel Romance nabízí svým klientům jak tradiční lázeňské a wellness pobyty, které představují naše léčebné balíčky, tak i poznávací či romantické pobyty. Vă veţi bucura de două zile deosebite alături de persoana iubită! Preţ pachet pentru două persoane . Oferta este valabila in limita locurilor disponibile!


Hotel Vila Franka va ofera pachet special de Revelion petrecut in Sighisoara oferind o atmosfera medievala.

Hotel El Locanda Boutique va ofera un pachet romantic pentru doua persoane! Junior Suite, nopti, 1euro. Va invitam la Villa Oblique, pentru a sarbatori iubirea in cea mai romantica locatie de pe Valea Prahovei. Vedeti detalii despre oferta!


PACHET ROMANTIC la cel mai nou complex SPA din Romania, nopti. Nord Sarbatoriti momente speciale in cuplu, printr-un pachet de relaxare si rasfat care. Celebreaza dragostea Acasa la Dracula, hotelul premiat cu locul pentru categoria Romance de catre TripAdvisor.


Valabilitate Ziua Femeii :09.

Romantic dinner for in The Lodge Restaurant (preset menu). Pachet Wellness de primăvară −: Preț . Agentia de turism Elena Travel Ploiesti, cu o vasta experienta in turism intern si turism international, a acumulat in ani, realizari si satisfactii profesionale. De asemenea, dacă doriți să vă surprindeți persoana iubită cu un sejur personalizat, permiteți-ne să ne ocupăm de toate . Un pachet unic, exclusiv pentru două persoane, este garanția unui cadou extraordinar și un zâmbet larg pentru persoana iubită.


Cod: pachet - romantic -lady. Aranjament romantic in camera;. Primavara, cand soarele este blan bucura-te de de clipe de ralaxare si incearca noi experiente la MALUL MARII! Iti oferim GRATUIT: tur de oras, cos cu fruct. Cazaţi-vă într-o cameră dublă superioară şi primiţi: - O sticlă de vin spumant italian - Mic dejun servit în cameră - Hartă a oraşului - Intrare gratuită la Casino . Cameră romantică decorată cu baldachin, include un cadou special de bun venit.


Micul dejun în cameră este disponibil la cerere. Cu aer condiționat, mini-bar, . Cazare pentru doua nopti in camera . Vrei sa faci ceva deosebit pentru partenera ta sau partenerul tau de viata…Hotel Ramina te ajuta! Putem pregati o cina romantica intr-un cadru intim, cu un .

Transportul se realizeaza in conditii speciale, cu masini frigorifice proprii,. Ciocolată și decor romantic. Pentru numai 85lei va oferim.


Compania:VisPas Hotel Fructe proaspete şi o sticlă de vin sau şampanie, patul şi baia decorate cu petale de trandafir, lumânări în odaie şi în . Imbracati in cele mai frumoase haine, tu si jumatatea ta va aflati in momentul in care toti invitatii se asteapta sa-i dati pe spate cu dansul vostru. Iar asta, fie că îi trimiți un mesaj, . Spune Te iubesc intr-un alt fel, surprinzandu-ti partenerul cu un pachet pentru indragostiti. Lei 1Lei pentru Romantic: noapte cazare pentru persoane in. Bucurati-va de cateva zile de .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare