vineri, 2 decembrie 2016

Convector pardoseala

Functie - Doar INCALZIRE Caracteristici principale: . Convector incastrabil in pardoseala. Aquilo FMK sunt destinaţi încălzirii încăperilor. Sunt compuși dintr- un schimbător de căldură din cupru și aluminiu, vopsit standard în culoarea . CONVECTOR IN PARDOSEALA PT INCALZIRE, PKOC, RAMA U,LEG. Successfully following on a 40-year tradition in manufacturing convectors.


ISAN EXACT radiating convectors and lamellar radiators, ISAN EXACT ECOLITE convectors with lamellar exchangers, ISAN TERMO and. Adancime minima, caldura maxima pentru spatii cu . PLACA ELECTRONICA ALIMENTARE MOTOR, F_box, PT. Intra pe site-ul Romstal si vezi si alte . Garantie: ani convector cupru, ani alte parti componente. Clima Canal, ventiloconvector de pardoseala doar pentru incalzire, H 8. Livrare prompta in toata tara. TERMO ACTIV este un convector pardoseala ideal pentru spatiile moderne, si sunt disponibile intr-o gamă largă, sigura si economica, cu o tensiune de operare.


Acest tip de ventiloconvector are convectie fortata, dispunand de un ventilator tangential. Utilizare: poate fi folosit si ca . Acesta este echipat cu termostat mecanic, picioare pentru amplasare pe pardoseala ce ii ofera o mobilitate sporita si reprezinta o sursa de . Incalzirea prin pardoseala , podea calda. Ventiloconvectoarele se pot monta pe pardoseala , perete sau tavan. Vrei sa economisesti energie ? Optional se poate achizitiona un set de picioare pentru fixare pe pardoseala si un termostat pentru controlul temperaturii care este incastrabil in carcasa . Siemens Termostat ventilo- convector RDG1Detalii produs, preturi. Am sistem de incalzire in pardoseala si pe ambele etaje la distribuitor am si cate o pompa.


Puteți pune termostat și la un convector pe gaz. La cerere convectorul se poate echipa cu un set de roti pentru montaj pe pardoseala. A convection heater is a heater which operates by air convection currents circulating through. Due to the rising warm air from convector heaters, warm air may accumulate at the ceiling of the room.


Therefore, convector heaters are often. Grup pompare, preturi, modele, oferte oferite de Prodimar. La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria Instanturi pe gaz. Preturi pentru Instanturi pe gaz de la 539.


Planul construcţiei este tip casă cu două încăperi pe piloni, pardoseala este din lemn de stejar, pereţii fiind din. Montare convector gaze naturale. Izolare perfectă între pardoseală si mochetă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.