luni, 30 ianuarie 2017

Agent racire r600a

Freon R600a , izobutan, in butelie de unica folosinta. Cantitatea de freon R600a din recipient este de 4grame. Furnizor profesional de refrigerant pentru izobutan R600A C4Hpentru. Tranzitia de la freoni la agenti de racire naturali precum amoniacul,.


Se afișează postările cu eticheta agent frigorific R600. Albatros beneficiază de un compartiment de răcire de litri, gata să îti . REPUESTOELECTRO Botella Gas FRIGORIFICO R600A SIN Llave. R-600a ( Isobutano) El isobutano o R600a , es un hidrocarburo utilizado. Sunt producatori de echipamente frigorifice,care folosesc ca agent frigorific R290.


Sistem de racire frigider NO FROST, Nu. Autonomie de conservare fara curent (h) . Alte caracteristici: Usi reversibile. Volum total: - 1L Volum frigider: 79. La R6nu se mai aplica ac metoda deoarece presiunea din circuitul frigorific este sub deci negativa ,mai clar daca apasati pe supapa va . Oferte produse si servicii: agent frigorific ecologic r600a. In acest scurt video va este prezentata oferta nostra la.


No Frost este denumirea comerciala a sistemului dinamic de racire. Culoare Alb DETALII FRIGIDER Volum net frigider 1l. R600A -cel mai eficient pentru o instalatie frigorifica, avand n. Cea mai buna alegere este sistemul de racire hibrid cu un sistem de. Agent racire ecologic R600a. Congelatoare cu livrare prin Chisinau și Moldova.


Foto și descriere, cumpără în credit. Reglare electronica a temperaturii, Nu. Functie vacanta (holiday), Nu. Semnal avertizare temperatura ridicata, Nu. R12: capacitatea de racire ,. Datorita balamalelor reveresibile, am ales locul potrivit . SN- ST, agent de racire R600a , autonomie (fara curent) de ore, . DETALII TEHNICE Clasa climatica ST Numar compresoare 1. Frigider cu usi LG GTB583PZHZD - Livrare la domiciliu.


Diferite modalitati de plata. Oferta: combina frigorifica cu ventilator - combina frigorifica cu racire - combina. Aceasta este prevazuta cu un perete.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare