vineri, 24 februarie 2017

Compresor aer conditionat renault clio

Oferte pentru compresor ac clio la preţuri imbatabile doar pe PieseAuto. Beneficiezi de Consultanta, Garantie , Cele Mai Bune Preturi, . Dezmembram orice piesa:elemente de . Mentionati telefonic operatorului nostru codul de reducere din chenar pentru a beneficia de pretul afisat. CLIO ,MEGANE,LOGAN,SANDERO B. RENAULT MEGANE Comutator presiune, aer conditionat video despre reparația . Ridicare din locatii la nivel national sau livrare prin . Adica nu se poate afla principiul pe care functioneaza AC in ansamblul de sub capota si. Loganul nu are acelasi tip de compresor (are tip Clio ) 2. Identificare compresor SD6VNumar nervuri 6. V , (20- ) , echipare DENSO : 6SEL14C.


Sunt in mare tipuri de compresoare de ac dupa modul de actionare (cu bobina/ ambreaj electro-magnetic sau cu ventil). V, 1hp, hatchback, uși, 20și alte piese pentru Renault. Livrare rapida si gratuită în . Modul de funcționare și componentele sistemului de aer condiționat ( AC ) utilizat pe automobile.


Radiatoare Oradea va pune la dispozitie cele mai bune sisteme de racire, incalzire si climatizare pentru turisme si camioane. Intra pe site si vezi oferta. Piese auto online - Bine ati venit in WebShop nostru online de piese auto! Aici, puteti gasi piese auto originale sau after market pentru orice autoturism. Piese pentru autoturisme, utilitare mici și mari, accesorii și uleiuri/aditivi acum din webshop-ul Bardi Auto!


Analiza defecţiunilor unui compresor şi aspectele de care trebuie ţinut cont în identificarea corectă a defecţiunilor. TSI cu supraalimentare cu compresor şi sau turbocompresor. Renault TALISMAN îți oferă variante de motorizare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare