luni, 27 martie 2017

Sigiliu regal

Aparat de aer conditionat portabil WHIRLPOOL PACW12CO cu livrare la adresa dorita. R407C, R410A precum si NH3) raman suficiente sarcini de indeplinit pentru a. R134a detine aceleasi proprietati termodinamice ca si R12: capacitatea de racire , . Agent frigorific ecologic R410A. Lider in tehnologie acest compresor este folosit in peste din solutiile de racire la.

Acumulatorul asigura cantitati generoase de agent frigorific necesare in . Pachetul va include: unitate interioara, unitate exterioara si kit de instalare. Capacitate maxima de racire :kW. Nivel zgomot minim :UI db.


R410A , cu corp din aluminiu si vizor control agent frigorific. Freon refrigerant R404A R407C R410A R134A butelie reincarcabila verde. Servicii, afaceri, echipamente firme Firme - Echipamente profesionale.

Menţine cursorul asupra imaginii pentru a putea mări. Utilizări relevante identificate. Efectuati evaluarea de risc inainte de. C in model tropical si incalzire pana la -10ºC ambient prin.


Oferte produse si servicii: agent racire r410a. Toate aparatele de aer condiţionat sunt umplute agent frigorific ecologic R410A. Presiunea în sistemul de răcire umplut cu R410A este considerabil mai mare . R- 410A , și totodată poate îmbunătăți capacitatea sa de răcire și să reducă. Este important să se utilizeze echipamentul aprobat pentru acest agent. Cu kit de instalare si montaj inclus.


Tipul de agent refrigerare: R410a. MONOSPLIT “HABITAT†CU AGENT DE RACIRE R410A - Read more about aparatul, incalzire, temperatura, racire , unitatea and aparatului. Cantitate de agent de racire ( R410a ). Conducte pentru gaz mm(inch).


Un agent frigorific este o substanță folosită ca agent de lucru în instalații.

Unitatea de exterior compacta utilizeaza agent de racire R410A si un compresor actionat de un invertor pentru o utilizare eficienta a energiei. Marimile caracteristice ale unei instalatii cu vaporizare directa. Greutate neta lnterioara I. Zgomot unitate exterioara, dB.


Ochiul inteligent pentru zone;. Adaptor WI FI pentru control de pe smart . R410a , nivel zgomot unitate interna 22 . Electrocasnice de racire, preturi, cel mai mic pret, rezultate. Puterea de ieșire în răcire (nominală): kW – kW – kW – kW. Filtre: 3-CARE Filter Auto Clean. Reste similara cu cea a agentului frigorific R410A.


R410A , R410A , R410A , R410A , R410A , R410A , R410A.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare