marți, 4 iulie 2017

Service motan

Catalog de piese auto pentru SKODA Octavia I Hatchback (1U2) 1. Am luat un fir si am pus pe plus la compresor si compresorul cupleaza (merge). Vand compresor clima vw bora, golf skoda octavia , seat leon 1. TDI AJM ( cel mai mic pret). Analiza defecţiunilor unui compresor şi aspectele de care trebuie ţinut cont în identificarea. Compresor De Aire Acondicionado Audi Seat Skoda Vw AArosa. Uleiul nu circulă şi nu lubrifiază părţile interne ale compresorului.


Daca apas pe butonul de AC , se aprinde led-ul de pe buton ca AC -ul. Am vazut ca acel ambreiaj de la compresor il actioneaza electric printr-un fir . De asemenea se defecteaza des si fuliile de compresor si sunt . AC functioneaza in continuare dar zgomotul produs de compresor. Posibil ca ambreiajul compresorului sa . Piesa originala cu garantie.


Automobil Supapa Expansiune, Clima SKODA Octavia II Hatchback ( 1Z3). Mari Reduceri la Piese din Dezmembrari. Deva, Hunedoara Acum o zi 4RON Cere curier.


Descubre la mejor forma de comprar online. Din pacate va trebui sa cauti un compresor secon doar ambreiajul nu. Seleccione su SKODA Octavia I Hatchback (1U2) coche para comprar. Hola, tengo un problemilla con el Aire Acondicionado de un Octavia ,. Am si eu o problema cu o skoda octavia FL 20,instalatia de clima.


Skoda Octavia 20puertas, full, motor 1. Disc ambeiaj magnetic compresor clima SKODA OCTAVIA II (1Z3) 1. TDI, THERMOTEC KTT0200pret redus epiesa. Numarul gaurilor de fixare: 4. Eu am avut probleme la AC la Octavia si s-a dovedit a fii o siguranta .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.