vineri, 29 septembrie 2017

Ac samsung

Refrigerant and Oil Filling Quantities. En parte es gracias al compresor de clima de tu Skoda OCTAVIA que sea posible. Piese auto online - Bine ati venit in WebShop nostru online de piese auto!


Aici, puteti gasi piese auto originale sau after market pentru orice autoturism. Si no revisas las presiones de los neumáticos de forma periódica. En ese tiempo , el sistema de refrigeración y la propia circulación del.

Informații despre stoc: 54lei. El más amplio stock de Accesorios y Recambios Originales para Volkswagen, Seat, Skoda y Audi. Envíos rápidos y seguros a todo el mundo.


Venta y envio de recambios y piezas de coches usados y de segunda mano. Compra de vehículos siniestrados. Piesa originala cu garantie. Automobil Supapa Expansiune, Clima SKODA Octavia II Hatchback ( 1Z3). Mari Reduceri la Piese din Dezmembrari.


Deva, Hunedoara Acum o zi 4RON Cere curier.

Vand compresor clima pentru skoda octavia ii 1. Descubre la mejor forma de comprar online. Din pacate va trebui sa cauti un compresor secon doar ambreiajul nu. Seleccione su SKODA Octavia I Hatchback (1U2) coche para comprar. Hola, tengo un problemilla con el Aire Acondicionado de un Octavia ,. Numarul gaurilor de fixare: 4. Detin o Skoda Octavia , motor ,tdi, cu aer conditionat (nu climatronic ), iar de o luna de zile am un miros neplacut in habitaclu.


Una dintre cele mai populare modele a celor de la Skoda. SKODA OCTAVIA AIRE ACONDICIONADO tienda online de TOP marcas de piezas de recambio │AIRE. Unii spun că volanta cu masă dublă este mai eficientă datorită șocurilor care le absoarbe,. Beneficiezi de Consultanta, Garantie , Cele Mai Bune Preturi, Livrare . Catálogo de recambios para SKODA Octavia I Hatchback (1U2) 1. Piezas auto baratos para este . Disponemos de un gran catálogo de compresor aire acondicionado.


Am cumparat condensor nou marca Nissens si compresor second de la dezmembrari. Catalog de piese auto pentru SKODA Octavia I Hatchback (1U2) 1. Am luat un fir si am pus pe plus la compresor si compresorul cupleaza (merge). La fel am patit si eu, cu Skoda Octavia , compresorul kaput, mai precis bobina arsa.

TDI AJM ( cel mai mic pret). Kit distributie Skoda Octavia Vw Bora Golf 4 . Analiza defecţiunilor unui compresor şi aspectele de care trebuie ţinut cont în identificarea. Uleiul nu circulă şi nu lubrifiază părţile interne ale compresorului.


Daca apas pe butonul de AC , se aprinde led-ul de pe buton ca AC -ul. Am vazut ca acel ambreiaj de la compresor il actioneaza electric printr-un fir . De asemenea se defecteaza des si fuliile de compresor si sunt . AC functioneaza in continuare dar zgomotul produs de compresor. Posibil ca ambreiajul compresorului sa .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare