vineri, 19 ianuarie 2018

Aer conditionat nordstar inverter

Platesti numai dupa deschiderea coletului. Aparat aer conditionat Nordstar Inverter 9. Cumpara Nordstar in promotie sau rate! Electrocasnice Aparate de . Aparatele de aer conditionat din categoria NordStar Top, cu tehnologie Inverter , va vor asigura o reducere a consumului de energie cu aproximativ in . Un aparat de aer condiționat inverter Nordstar îți poate face verile mai plăcute, mai ales în zilele în care canicula face aerul irespirabil.


NU este inclus kitul de montaj. Nordstar a devenit un brand important in domeniul climatizarii Nordstar , comercializand toata gama de aparate de aer conditionat Nordstar : split-uri de perete . Caracteristici constructive:compresoare eficiente Sanyo;schimbatoare de caldura eficiente, dotate cu turbulatoare si sisteme de evacuare rapida a condensului . Aparate aer condiţionat Nordstar Inverter (STOC EPUIZAT). Filtru catalizator rece, indeparteaza eficient mirosurile neplacute din aer . Manual de utilizare aer conditionat Nordstar. Montaj si service aer conditionat in . Livrare prompta in toata tara. Unitati de aer conditionat tip inverter destinate utilizarii casnice si comerciale.


Unitatea interna memoreaza ultimul reglaj pentru modul de distribuire a jetului de. Ron Disponibil Adauga în cos . Compresoare eficiente Mitsubishi, Toshiba, Panasonic. Schimbatoare de caldura eficiente, dotate cu turbulatoare si sisteme de evacuare rapida a condensului. Despre acest aparat de aer conditionat Nordstar cu tehnologia inverter putem adauga ca reprezinta varful de gama din punct de vedere al . Firma specializata pe montaj de aparate de aer conditionat in Galati oferim servicii de cea mai buna.


Având program de funcționare pe . Noul model de aparat de aer conditionat Nordstar are un design deosebit al aspectului exterior si o functionalitate ridicata a componentelor din interiorul lui. Eficient si puternic, acest aparat de aer conditionat este compatibil cu nevoile oricarui client. NORDSTAR cu Tehnologie Inverter : Precizie, Economie si Confort.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare