marți, 6 martie 2018

Electromagnet compresor clima

Electromagnet compresor clima 115x63. Piese - Accesorii Autoturisme. Ambreiajul nu cuplateaza si atinge pe fulie. Posts - ‎6 Autoren Discutie despre Joc flansa ambreiaj compresor clima delphi wj din.


Am breajul acela de care vorbesti tu este de fapt un electromagnet. Disc ambeiaj magnetic compresor clima VW GOLF IV (1J1) 1. Dar daca se stica de tot nu m-ai cupleaza si gata raman fara clima dar pot. Pe de alta parte, la sistemele cu clima automata, ambreiajul este intern, permanent. Recapitulare:Simptome: Aleator, in general in zile calduroase, drum lung, sau pur si simplu cand AC-ul lucreaza mult dintr-o data din fantele de . Bazarul 4Tuning: oferte de repar bobina electromagnet compresor la prețuri. Cand iti asumi un compresor sh iti asumi si riscul sa nu tina f. THERMOTEC Bobina, ambreiaj magnetic compresor.


Service auto dedicat Opel si magazin piese auto. Maine o duc la un service specializat in clima , va spun ce i-au gasit. Intre timp am fost la un specialist in sisteme de climatizare care la o prima vedere mi-a spus ca nu stiu ce electromagnet de la compresor nu . Compresor de clima A 1Probleme tehnice - A Klasse.


Aveti idee cum poti verifica un compresor de aer conditionat pentru a afla. It is mostly switched on and off by an electromagnetic clutch. The compressor comes in different types: a piston compressor, as fixed or variable displacement . La cerere se cupleaza ambreajul electromagnetic sau ventilul, dupa tip si astfel se.


De asemenea se defecteaza des si fuliile de compresor si sunt cazuri la fel de. Am ajuns la concluzia ca este stricata bobina cu rol de electromagnet care. In freon nu stiu, stiu baietii de la clima. In momentul cand este pornita clima ,exista o supapa in compresor care da.


Cilindro Apertura circular parecida a un tubo en un bloque del compresor o una pieza en los que. Ciclo de servicio el período de tiempo en que un impulsor de salida está.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare