joi, 29 noiembrie 2018

Fabrica de pungi bucuresti

Compară cele de companii din Sector BUCUREŞTI : PROFI PLASTIC PRODUCTION SRL, STIFANI IMPEX S. Moviplast iti ofera o gama larga de servicii si produse printre care pungi , sacose, folii, saci si manusi de unica folosinta. Daca ai gasit un pret mai mic decat. Romania o fabrica moderna si competitiva in domeniul productiei de ambalaje si sacose din polietilena ,capabila sa realizeze. Producator pungi plastic personalizate, livram gratuit in toate orasele din tara indiferent de comanda in mai putin de.


Cum se fabrica pungi si sacose plastic personalizate.

Experienta ne recomanda pentru a fabrica pungi personalizate, va oferim pungi la cel mai mic pret la o calitate exceptionala. Distributie de saci, sacose si pungi din polietilena. Fabrica EXONIA este in revizie si personalul in concediu.


Pungi pentru masini automate de . Bucuresti , Sector România. Orice alt tip de pungi din plastic subţire şi foarte subţire DAR care nu sunt prevăzute . Ambalaje complexe, sacose personalizate din polietilena, hartie si carton, benzi adezive tip scotch. Vînd mașina pt fabricat pungi de hîrtie cu fundul în V.

Servicii, afaceri, echipamente firme Firme - Echipamente profesionale. Plastinvest este un Producator Ambalaje Polietilena Nasaud care utilizeaza tehnologii moderne pentru a realiza pungi , saci menajeri, sacose si ambalaje . Compania Stifani produce o gama larga de ambalaje din mase plastice (folii, pungi , sacose din polietilena si polipropilena), Suntem o companie recunoscuta. Barleta, producător de pungi , saci şi sacoşe din hârtie pentru mari lanţuri. O gamă variată de pungi și plase. Barleta pungi industria moraritului si panificatiei.


Sau poate aveți nevoie de pungi , saci sau sacose din hârtie , care să . Petrulazlek Etichete in rola Ferma Morandi Kosarom Avicola Slobozia - Pui de Incredere Helit Italian Aspeti Fabrica de Ambalaje . Fabricam si comercializam o gama larga de pungi din hartie pentru domenii de activitate diverse : morarit si panificatie , ambalatori zahar ,hypermarketuri . Pentru orice fel de informatii ne puteti contacta: Sediu social : Petris 32com. SC Fivalcom SRL Bacău produce și comercializează pungi din hârtie. Putem realiza pungi din hârtie cu fund în V și colțare, personalizate sau nepersonalizate . Total Gama Prod fabrica pungi personalizate pe care va puteti baza. BioBag este cel mai mare furnizor de pungi , saci si folie din material plastic biodegradabil.


Viziteaza Biobag pentru a vedea cum poti proteja . Bandă adezivă personalizată, folie cu bule, pungi ziplock, colţari din carton etc. Fabrica produce pungi termocontractibile, pungi din polipropilena biorientata. Operatorii economici care comercializează pungi de transport din plastic.

Foliile de polietilena se folosesc in producerea: ambalajelor (saci, pungi , sacose) , in constructii (pentru protectia si izolarea suprafetelor), in industrie si . P rimul şi singurul brand românesc care fabrică în acest moment. România s-au produs peste 5de milioane de pungi de plastic. Afla mai multe despre noi, vezi imagini foto si video din fabrica.


Producţia are loc în clădirea închiriată din Strada Zimbrului nr. O metodă, rapidă, gratuită și confortabilă de a găsi un job printre 54. Produsele sunt livrate în role, plicuri, pungi preformate, la dimensiunile dorite de clientSoluţii speciale ca aplicarea de adeziv cu lipire la rece, materialele . Inca de la infiintare Stifani si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra.


Toate sacosele existente in stoc pot fi personalizate la comanda. Se pot imprima cu orice grafica intr-un numar nelimitat de culori. Sacosele pot fi din hartie kraft .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare